Εκτύπωση

Μηχανισμοί Συσκευασίας

"ΣΧΟΛΙΚΗ" ΒΑΣΗ ΧΕΙΡΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
Ελαφριά πλαστική βάση κατάλληλη για σχολική χρήση ή εφραρμογές γραφείου. Είναι από πλαστικό υλικό που την κάνει ακόμα πιο εύχρηστη στη συχνή χρήση. Δέχεται ταινία γραφείου 33m. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΒΑΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΜΙΚΡΗ)
Βαριά βάση κατάλληλη για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει βάση από αντιολισθητικό υλικό, που την κάνει ακόμα πιο εύχρηστη στη συχνή χρήση. Δέχεται ταινία γραφείου 33m. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΒΑΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΜΕΓΑΛΗ)
Βαριά βάση κατάλληλη για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει βάση από αντιολισθητικό υλικό, που την κάνει ακόμα πιο εύχρηστη στη συχνή χρήση. Δέχεται ταινία γραφείου 33m ή 66m. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΕΚΤΥΛΙΞΗΣ STRETCH FILM
Οικονομική, πλαστική χειρολαβή εκτύλιξης εκτατής μεμβράνης χειρός (stretch film). Είναι πολύ εύχρηστη καθώς αποφεύγουμε με αυτόν τον τρόπο την τριβή του χαρτονιού στα χέρια μας, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύλιξης, χωρίς εγκαύματα στα χέρια. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΒΑΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΣΦΙΚΤΗΡΑ
Βάση μεταλλική με σφικτήρα, για απόλυτη σταθερότητα σε πάγκους εργασίας, αρχιτεκτονικά γραφεία, γραφεία σχεδίου, τραπέζια κ.ά.. Δέχεται ταινία γραφείου 66m. Είναι «διπλή», δηλαδή δέχεται είτε ένα ρολό πλάτους μέχρι 50mm, είτε δύο διαφορετικά ρολά πλάτους 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΣΑΚΟΥΛΟΚΛΕΙΣΤΗΣ (ΜΙΚΡΟΣ)
Μηχανισμός συσκευασίας κατάλληλος για το κλείσιμο μικρών σακουλών. Δέχεται ταινίες από 9mm έως 12mm. Διαθέτει μαχαίρι για την κοπή της άκρης της σακούλας η οποία περισσεύει. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ «ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ»
Μεταλλική χειρολαβή συσκευασίας «σαλίγκαρος». Κλείνει στο εσωτερικό της την αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο εύχρηστη κι ανθεκτική, καθώς προστατεύει την ταινία από χτυπήματα και φθορές κατά τη διάρκεια της χρήσης της. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Μεταλλική χειρολαβή συσκευασίας. Ιδανική για όλους τους τύπους αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας. Κατασκευασμένη από μέταλλο για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και επαγγελματική χρήση. Διαθέτει «φρένο», το οποίο ορίζει τη δύναμη της αντίστασης που θα φέρει κατά 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


OIKONOMIKH ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - «ΠΙΣΤΟΛΙ»
Οικονομική χειρολαβή συσκευασίας. Ελαφριά για εύκολη και ξεκούραστη χρήση. Ιδανική για όλους τους τύπους αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας. Διαθέτει «φρένο», το οποίο ορίζει τη δύναμη της αντίστασης που θα φέρει κατά το ξετύλιγμα της αυτοκόλλητης ταινίας. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΒΑΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ
Βαριά βάση κατάλληλη για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Είναι μεταλλική και διαθέτει βάση από αντιολισθητικό υλικό, που την κάνει ακόμα πιο εύχρηστη στη συχνή χρήση. Δέχεται ταινία γραφείου 66m. Υπάρχει η «μονή», η οποία δέχεται ένα ρολό πλάτους μέχρι 25m 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΒΑΣΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ
Βάση ζαχαροπλαστείου ή καταστημάτων λιανικής πώλησης. Δέχεται κορδέλα περιτυλίγματος και ταινία γραφείου 66m. Ιδανική για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία κ.ά.. Διαθέτει επίσης θέσεις για στυλό, ψαλίδι, μαρκαδόρους και συνδετήρες. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ TRANSFER
Χειρολαβή για αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως «transfer». Χρησιμοποιείται με το δικό της μηχανισμό, αφήνοντας στην επιφάνεια εφαρμογής μόνο την κόλλα. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο, καθώς δε χρειάζεται να αφαιρούμε εμείς μετά το σιλικονόχαρτ 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
Χειροκίνητος επιτραπέζιος συγκολλητικός μηχανισμός. Διαθέτει ρυθμιστή θερμοκρασίας συγκόλλησης. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΤΣΕΡΚΟΜΗΧΑΝΗ
Χειροκίνητη τσερκομηχανή για πλαστικό τσέρκι πλάτους έως 13mm. Κατάλληλη για επίπεδα δεσίματα. Διαθέτει ειδικό μηχανισμό για το τέντωμα του τσερκιού και το κόψιμό του, καθώς τοποθετεί τον μεταλλικό συνδετήρα. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΤΣΕΡΚΟΘΗΚΗ
Τσερκοθήκη μεταλλική φορητή. Κατάλληλη για πλαστικό τσέρκι. Διαθέτει θήκη για τους μεταλλικούς συνδετήρες. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ GOME
Ημιαυτόματος επιτραπέζιος μηχανισμός ταινίας γκομέ (νεροταινία). Δέχεται πλάτη από 20mm έως 100mm. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 16 από 16

Για τηλεφωνική επικοινωνία

210 96 20 413 

από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 - 15:30

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση